Specialist in restauratie van oldtimers

We helpen u graag bij het restaureren van uw oldtimer. Onze specialisten hebben jaren ervaring met de verzorging van exclusieve en zeldzame carrosserie. U, als kritische oldtimerliefhebber, zal met plezier met ons samenwerken voor een gedeeltelijke of complete renovatie. Bekijk hieronder enkele van de beschadigde wagens die we aanpakten!

Intake

Analyse en raming uiterlijke en verdoken schade

Strippen

Alle onderdelen strippen, indexeren en controleren op herbruikbaarheid

Herstellen

Alle componenten naar nood en wens in eer herstellen.

Opleveren

Samenstellen, testen en opleveren.

Intake

We bekijken de staat van het te restaureren voertuig en maken een plan op van te volgen stappen en te bestellen materiaal.

Strippen

We halen de te restaureren oldtimer helemaal uit elkaar. Van de stukken die overblijven maken we een inventaris op en we bekijken welke onderdelen we opnieuw kunnen gebruiken. Na deze stap is de oldtimer klaar om terug opgebouwd te worden.

Herstellen

We herstellen alle onderdelen in hun oorspronkelijke staat. We maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van de originele stukken. Waar het nodig is, bestellen we extra componenten.

Opleveren

We stellen de oldtimer terug samen in zijn oorspronkelijke staat. Daarna wordt alles uitvoerig getest, zodat de goede werking gegarandeerd is. Daarna zijn we klaar om de wagen op te leveren en kan je de garage buitenrijden in een fonkelende oldtimer !

Onze specialiteit? Herstelling van oldtimers!

Carrosserie Bril heeft een fameuze reputatie opgebouwd i.v.m. de restauratie van oldtimers van zowat alle merken. Met onze specialisten in huis zijn we in staat om de moeilijkste carrosserieopdrachten van de meest exclusieve en zeldzame wagens tot een goed einde te brengen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Citroen

Citroen

Lees meer
Porsche

Porsche

Lees meer
Fiat

Fiat

Lees meer
Porsche

Porsche

Lees meer
Restauratie van een iconische oldtimer voor Jules Destrooper.

Restauratie van een iconische oldtimer foodtruck

Jules Destrooper,  wereldvermaard voor zijn heerlijke koekjes en zijn iconische koekjeswagentjes - die zelfs 70 jaar geleden al in het straatbeeld te zien waren - koos voor ons carrosseriebedrijf wegens de vereiste expertise en knowhow. De staat van...

Lees meer


Carrosserie hersteldienst Veurne
Welkom op onze nieuwe website!
Vakwerk voor elk merk...
Betrouwbare carrosserie
Herstelling van oldtimers
Herstelling van elke wagen
Restauratie van oldtimers
Uitdeuken zonder spuiten
Exclusieve carrosserie voor uw oldtimer
Ons team staat altijd voor u klaar
Carrosserie Bril zorgt voor een snelle service
Kwaliteitsvolle herstellingen

Deze website maakt gebruik van cookies

De website van Carrosserie Bril maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.