Lid van Acoat Selected en ABS

Sinds 1976 zijn we lid van Acoat Selected, een netwerk van onafhankelijke schadebedrijven die aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoorden. Enkel bedrijven die aan alle normen blijven voldoen kunnen deel uitmaken van dit gespecialiseerd netwerk.

Daarnaast hebben we ons ook aangesloten bij ABS, een selectie van een 18-tal toonaangevende carrosserieherstellers die zich specialiseren en bijscholen in kleine herstellingen. We maken hierbij gebruik van ‘smart repair’, een verzamelnaam van technieken die toegepast kunnen worden wanneer de schade aan het voertuig relatief klein is.

Het zorgt ervoor dat de reparatie minder ingrijpend (er zijn geen vervangstukken nodig) en duurzamer is (omdat er geen vervangstukken nodig zijn, is er ook minder afval). Daardoor kan de herstelling sneller uitgevoerd worden en betaalt u een zeer correcte prijs. Door de combinatie van deze technieken kan de schade gemiddeld in anderhalf tot vier uur hersteld worden (afhankelijk van de grootte van de herstelling).

Hier staan wij voor

Carrosserie Bril expert in carrosserieherstellingen

Wie zijn wij?

Herstellingen onder het keurmerk Eurogarant krijgen drie jaar garantie.

Drie jaar garantie

Carrosserie Bril draagt ook zijn steentje bij aan het milieu.

Milieuvriendelijke verf

Long Life Repair

Long Life Repair

Carrosserie hersteldienst Veurne
Welkom op onze nieuwe website!
Vakwerk voor elk merk...
Herstelling van oldtimers
Herstelling van elke wagen
Kwaliteitsvolle herstellingen
Uitdeuken zonder spuiten
Ons team staat altijd voor u klaar
Carrosserie Bril zorgt voor een snelle service
Restauratie van oldtimers
Exclusieve carrosserie voor uw oldtimer
Betrouwbare carrosserie

Deze website maakt gebruik van cookies

De website van Carrosserie Bril maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.